Over XS2Quality

Wij hebben meer dan 10 jaar onderzoekservaring binnen diverse branches. Of het nu complexe vraagstukken, maatwerk of standaard onderzoek betreft; u krijgt de benodigde informatie om op beslissende momenten de juiste  keuzes te kunnen maken.

De resultaten en adviezen die uit het onderzoek voortkomen worden in concrete en overzichtelijke rapportages weergegeven. U kunt direct aan de slag! De verkregen informatie moet immers niet meer vragen oproepen dan zij beantwoordt. Onze slogan is dan ook niet voor niets: Wij maken het duidelijk.

Inmiddels werken wij met meer dan 100 organisaties samen. Het uitgangspunt van onze samenwerking is altijd het gericht meedenken in oplossingen, persoonlijke aandacht en 100% tevredenheid aan uw kant. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

XS2Quality is aangesloten bij de Markt Onderzoek Associatie (MOA), waarbij wij ons conformeren aan de gedragscode en kwaliteitseisen voor onderzoek en statistiek. Daarbij voldoen wij uiteraard aan de Wet bescherming persoonsgegevens.